Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΡΜΟΝΙΑ

Κέντρο Συμβουλευτικής Ατόμου Οικογένειας
Υπεύθυνη Φωτεινή Γούτσιου.

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΑΓ,14/09/11


Αγαπητοί γονείς απόφοιτοι της Εκπαίδευσης του Αποτελεσματικού Γονέα, Καλό Φθινόπωρο!
Κατόπιν συζήτησης που είχα με αρκετούς γονείς , εκφράστηκε η επιθυμία και η ανάγκη για μια περαιτέρω εξάσκηση των δεξιοτήτων της Εκπαίδευσης που έχετε λάβει.
Για να διευκολύνουμε τους γονείς να βάλουν τις δεξιότητες σε εφαρμογή, σκεφτήκαμε να λειτουργήσουν εργαστήρια-ομάδες στις οποίες ο κάθε γονιός θα έχει την δυνατότητα να επεξεργαστεί το δικό του θέμα, φτάνοντας σε κατανόηση και επίλυση αυτού. Επίσης θα υπάρχουν συγκεκριμένες ενότητες που θα τεθούν σε επεξεργασία και εμβάθυνση ,όπως ο θυμός και οι φόβοι του γονέα, το πιθανό τραύμα της παιδικής ηλικίας του γονέα, η ενδυνάμωση της αυτοεκτίμησής του, τα όρια που ο γονέας βάζει στους άλλους αλλά και στον εαυτό του, κ.α. Όλες αυτές οι ενότητες είναι προαιρετικές και θα συζητηθεί στην ομάδα, η επιθυμία και η ανάγκη του κάθε ένός.
Οι ομάδες γονέων θα αποτελούνται από το πολύ 8 άτομα, τα ίδια κάθε φορά και θα λειτουργούν σε σταθερή εβδομαδιαία βάση, δηλαδή τέσσερις φορές τον μήνα.
Η συνάντηση θα γίνεται Τετάρτες και το ποσό της συμμετοχής θα είναι 80 ευρώ τον μήνα.
Η διάρκεια της ομάδας θα είναι δύο ώρες την φορά.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει 14/09/2011 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 (8.00) το βραδάκι. Η λήξη της ομάδας θα είναι τέλος Ιουνίου.
Παρακαλώ δηλώστε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας για την συμμετοχή σας, ώστε να έχω μια εικόνα του αριθμού των ομάδων που θα σχηματισθούν, στο τηλέφωνο 6978944696.
Θα χαρώ να μάθω νέα σας.

Με εκτίμηση, Φωτεινή Γούτσιου.

Για όσους έχουν κάποιο άτομο που ενδιαφέρεται, η επόμενη νέα ομάδα Εκπαίδευσης Αποτελεσματικού Γονέα θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Όλο τον Σεπτέμβριο θα γίνονται δωρεάν παρουσιάσεις για την εκπαίδευση. Πληροφορίες για τις ημερομηνίες θα βρίσκετε στην διεύθυνση www.ekpaideusigoneon.blogspot.com,
www.symvouleutiki.blogspot.com και στο τηλ. 6978944696.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου